TAJEMSTVÍ PANÍ EMY

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vepřová kýta
    • sůl
    • pepř mletý
    • 50
      g hladká mouka
    • 75
      ml olej
    • 100
      g kečup - ostrý
    • 50
      g feferonka
    • 30
      g rostlinný tuk
    • 100
      g sýr
    • těsto na omelety 10 vajec,sůl,50g oleje na každou omeletu vyšleháme vidličkou dvě vejce se solí a vlijeme na horký ol

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z masa nakrájíme malé medailonky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a v horkém oleji opečeme po obou stranách doměkka.
2
Připravené omelety potřeme kečupem, posypeme sekanými feferonkami, vložíme opečené maso a přehneme. Posypeme sýrem a krátce v troubě na tuku zapečeme, aby se sýr rozpekl. Omeletu položíme na kopičku hranolků a obložíme čerstvou zeleninou

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.