Sýrová polévka IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso, nakrájené žampióny, nakrájený pórek a nakrájenou cibuli orestovat každé zvlášť. Vše přidat do vývaru, přivést k varu a za stálého míchání přidat sýry. Už dál se nevaří.
2
Kdo má rád polévky husťoučké, lze zahustit ve vodě rozmíchanou maizenou. Jen maličko - nechceme z toho pudink.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží vývar Mleté maso Pórek Sýr Niva Tavený sýr Žampiony

Komentáře k receptu

  • Jitka
    Jitka |

    20. 3. 2006 17:12

    Maso se nemusí restovat na oleji, pustí tuk samo. Restuje se dohněda až je udělané.

  • luckymili
    luckymili |

    18. 3. 2006 19:54

    Dotaz: mleté maso restujeme na oleji? a až je zcela udělané? prosím, napište mi k němu více, nedovedu si to představit.

Další doporučené recepty: