Švýcarský sýrový salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g párky
    • 200
      g ementál
    • 300
      g hlávkové zelí
    • 4
      lžíce vinný ocet
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      stroužek česnek
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Párky nakrájíme na tenké plátky, smícháme se sýrem nakrájeným na kostičky, přidáme na nudličky nakrájenou a spařené zelí. Zalijeme marinádou z octa, oleje, soli a prolisovaného česneku. Necháme odstát.

Komentáře k receptu

  • Larry
    Larry |

    8. 2. 2015 21:14

    ježíši kriste - to snad ne! :'(

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    4. 10. 2005 08:54

    Omlouvám se, jde o zelí - to ten překlad ze slovenštiny do češtiny...

  • vlaďka
    vlaďka |

    3. 10. 2005 22:09

    nějak tomu nerozumím. V ingrediencích hl.zelí a v postupu kapusta. Tak jak?

  • Anonym
    Anonym |

    1. 10. 2005 17:02

    super