Švýcarský sýrový koláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Janýška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme ingredience a vypracujeme hladké těsto. Vložíme ho do koláčové formy, okraje vymodelujeme asi 1 cm nad dno a lehce propícháme vidličkou. Poté rozšleháme smetanu s tvarohem, okořeníme oregánem a nalijeme do formy s těstem. (Dle fantazie můžeme okořenit více, např. bazalkou, gyros kořením, jinými bylinkami). Náplň posypeme nastrouhaným eidamem a nivou. Na povrch poklademe na plátky pokrájený hermelín a lehce zaprášíme červenou paprikou. Pečeme v předehřáté troubě asi 40 minut na 180 °C.
2
Podáváme teplé i studené.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: