Studená křenová omáčka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do osoleného žloutku přikapáváme za stálého míchání olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza.
2
Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Ochutíme hořčicí, osolíme, přidáme cukr, zjemníme smetanou a citrónovou šťávou. Omáčku dobře promícháme.
3
Podáváme k různým rybám nebo k masovým minutkám.
4
(majonézuje možné použít koupenou)
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Hořčice Křen Rostlinný olej Smetana Sůl Žloutek
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    21. 10. 2011 12:30

    Zálivky a omáčky

Abecední seznam: