Jahodová zmrzlina II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: ulmanová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody rozmixujeme s cukrem. Zvlášť ušleháme šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh z bílků s rozmixovaným ovocem. Po zmražení získáme asi 1 l zmrzliny.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Jahody Šlehačka
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Olga S.
    Olga S. |

    23. 7. 2016 16:01

    Zmrzlina je fantastická. Akorát když jsou jahody hodně zralé, dávám cukru méně ( 15 dkg ). :-)

  • monika
    monika |

    12. 6. 2011 09:03

    mislim,ze toho cukru by mohlo byt min. Jednou jsem udelala j.zmzlinu s 200g cukru a bylo to sladky jako cecek.Doporucuji mene cukru ahojjjj :-) :-P :-[

  • Jarda
    Jarda |

    17. 2. 2008 16:48

    Vyborny taky je, kdyz pridate jeden (nebo i vice podle chuti) vanilkovy cukr, doporucuji ;)

  • Iggy
    Iggy |

    27. 7. 2006 16:06

    Zkusím totéž, ale s meruňkami. Snad se mi to povede :o)

  • Eva Ulmanová
    Eva Ulmanová |

    4. 7. 2006 13:56

    Řekla bych, tak něco mezi tím.

  • Ivana Kašparovská
    Ivana Kašparovská |

    3. 7. 2006 07:34

    Je ta zmrznlina krémová nebo spíše jako dřeň? Děkuji za odpověď.

  • Lenka Sch.
    Lenka Sch. |

    2. 7. 2006 13:04

    Taky doporučuji. Je výborná :o)

  • Libor
    Libor |

    30. 6. 2006 09:49

    Pro Evu Ulmanovou:Díky, tutově odzkouším, zní to velice dobře.

  • Eva Ulmanová
    Eva Ulmanová |

    30. 6. 2006 09:33

    Pene Libore, bílek se šlehá zvlášť a šlehačka také zvlášť, pak teprve přidat ovoce.

  • Libor
    Libor |

    30. 6. 2006 07:51

    Vysvětlete prosím pro méně chápavého chlapa - bílek šleháme zvlášť a šlehačku také zvlášť? Potom teprve smícháme s ovocem? Nebo smícháme bílek, šlehačku a pak teprve šleháme? Díky

  • BARČA
    BARČA |

    28. 6. 2006 19:37

    Tato zmrzlina je fantastická!! Doporočuji ji všem

Abecední seznam: