Štika nadívaná houbami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks štika větší
    • 50
      g slanina
    • česnek
    • majoránka
    • sůl
    • máslo kousek
    • 200
      g sušené houby 100-200
    • 1
      ks vařená vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Štičí hřbet prošpikujeme slaninou, do břišní dutiny vložíme houbovou směs.
2
Houby namočíme na 2 hodiny do studené vody, nakrájíme na kousky a podusíme. Směs podušených hub okořeníme česnekem, špetkou majoránky, kouskem másla a přidáme na malé kousky nakrájené natvrdo vařené vejce.
3
Štiku zavážeme a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Při pečení potíráme máslem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Standa Jirásek
    Standa Jirásek |

    19. 11. 2006 15:28

    Chtěl bych to zkusit. Jak dlouho a při kolika stupních j mám péct? Určitě to musí být dobrota.