Šťavnaté karbanátky II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pavlastefano

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme s podravkou (množství dle chuti, přibližně 2-3 lžíce), zalejeme šlehačkou, řádně promícháme a necháme v ledničce alespoň hodinu uležet. Poté obalíme ve strouhance a smažíme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kazisvět
    kazisvět |

    3. 4. 2013 20:05

    byly jako cihla. :'( <3

  • Rudy
    Rudy |

    10. 2. 2012 11:27

    jen tam dejte víc Pod(Otr)avky ... !!! To snad není možný ...

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    15. 2. 2007 14:14

    Dávám mléko a nechám to odležet přes noc, vejce dám až před smažením.

  • Pavla Štefanová
    Pavla Štefanová |

    14. 2. 2007 11:14

    Maso se nerozpadne, je možné ho péct i vcelku v alobalu.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    14. 2. 2007 10:51

    Tu dobu na uležení bych protáhla na delší čas.Mám tady velice podobný recept"Kořeněný bůček" a je to oprvadu moc dobré a šťavnaté maso.Jen mám vyzkoušeno,že opravdu je nejlepší si tu masovou směs připravit aspoň 4 hodiny dopředu a nejlépe den předem.Maso krásně natáhne šlehačku a koření do sebe a je opravdu šťavnaté a ta šlehačka tu dobrotu drží pohromadě :o)

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    14. 2. 2007 10:26

    Nerozpadnou se bez vajíčka?