Španělská žebírka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřová žebírka
    • česnek
    • bobkový list
    • majoránka
    • chilli
    • olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • vývar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žebírka potřeme směsí z oleje, česneku, chilli koření, majoránky, pepře a soli. Necháme do druhého dne odležet v chladničce. Odleželá žebírka naskládáme do pekáče, přidáme bobkový list a za stálého podlévání vodou nebo vývarem upečeme doměkka. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty 73
    recepty 73 |

    12. 9. 2010 16:59

    Tohle je výborný recept i na grilování :-)).Fantazie!!!