Sójový salát II.
Sojový salát se sýrem a zeleninou
Sójový segedín
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já boby před vařením namáčím jako ostatní luštěniny.
Je to skvělé, ale boby po 30 minutách nic moc měkké- tak jsem to ještě nechala dovařit a pak to bylo mňam - a hlavně zdravější než jiné luštěniny.
Chlebová placka snadno a rychle
Dýňový prívarok
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Čevabčiči na chorvatský způsob
Gulášová polévka z předního hovězího…
Rigatoni s chřestem
Mleté maso po marocku
Sirup z rybízové šťávy
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Vosí hnízda III.
Pracny z roku 1900
Kakaové ořechy s kokosovým krémem
Čočkové ragú
Svařák
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Klasický recept na polevu na perníčky