Smažený vepřový mozeček

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový mozeček
    • sůl
    • ingredience na trojobal mouka, vejce, strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřový mozeček odblaníme a naplníme jím pergamenový či silonový rukáv na výrobu tlačenky, poté jej dáme zmrazit do mrazničky. Z takto připraveného mozečku krájíme kolečka, která posolíme a obalíme v trojobalu.
2
Smažíme z každé strany do růžova a podáváme s bramborem a tatarkou, případně zeleninovým salátem. Je to vynikající.

Komentáře k receptu

  • olga stefanova
    olga stefanova |

    5. 11. 2007 09:38

    kdyz jsou mozecky vcelku,pecu ihned,je to hrozna patlanina,ale stoji za to a za malo korunek,kilo platim 12kc,kdyz se nemuzete dockat,placnete ho na chleba mnam a zlucnik si chrochta

  • Naďa
    Naďa |

    26. 2. 2005 20:23

    A nenechat před smažením rozmrazit? Propeče se?Děkuji

  • Gajdziok Miroslav
    Gajdziok Miroslav |

    26. 2. 2005 19:10

    Ano, krájíme je zmrzlé.

  • abu
    abu |

    21. 10. 2004 19:46

    mozeček miluju. Krájíme a obalujeme zmrzlé kolečka mozečku? Jak se pak smaží?