Smaženice s bílou ředkví

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g bílá ředkev
    • 1
      ks cibule malá
    • 30
      g anglická slanina cca
    • máslo
    • česnek dle chuti
    • 3
      ks vejce 2 -
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na kousku másla si osmažíme drobně pokrájenou cibuli dosklovata, přidáme drobně pokrájenou slaninu a nasekaný malý stroužek česneku a ještě krátce smažíme.
2
Přisypeme na menší kostičky nebo nudličky pokrájenou oloupanou ředkev, promícháme, zaklopíme a na mírném plameni vše krátce podusíme.
3
Nakonec přidáme do směsi dvě nebo tři vejce, osolíme, opepříme a necháme ve směsi vejce srazit za občasného promíchání.
4
Podáváme s čerstvým pečivem nebo chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bílá ředkev Česnek Cibule Máslo Pepř mletý Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: