Sledi v koprové marinádě

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks filety sledě bez kůže
    • 140
      ml sherry
    • 140
      ml vinný ocet
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce hnědý cukr
    • 140
      ml bílý jogurt
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • kopr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Přivedme k varu sherry, ocet, worchestrovou omáčku a cukr. Sejmeme z plotny a necháme asi 10 minut v chladu. Přidáme kopr a kysanou smetanu. Do skleněné misky naskládejte filé nakrájené na malé kousky, zalijeme marinádou a necháme nejméně 48 hodin v chladu. Před podáváním vmícháme jogurt.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.