• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Slastná dobrůtka tajemné inspirace
Napište svůj komentář k receptu

Slastná dobrůtka tajemné inspirace

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slastná dobrůtka tajemné inspirace
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • šunka
    • žampiony
    • česnek
    • cibule
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka
    • sýr
    • vejce

Postup přípravy receptu

1
Stejně velké brambory dáme vařit do vody, když jsou měkké necháme je vychladnout - rozkrojíme je napůl a vydlabeme tak, aby v nich vznikl dostatečně velký otvor. Mezitím než vychladnou, si připravíme směs k jejich plnění. Šunku nakrájenou na nudličky společně se žampiony, česnekem nakrájeným na jemné plátky a cibulí zprudka orestujeme na pánvi.
2
Když cibulka zvláční, tak ji podlijeme menším množstvím minutkové šťávy viz. recept Staročeská kuřecí směs. Dochutíme sojovkou a plníme již vydlabané brambory, které zasypeme sýrem dle chuti. Doporučuji nějaký spíše tvrdý aromatický sýr a dáme je zapéct.
3
Pro absolutní dolazení chuti a estetiky si připravíme ještě volská oka. Zapečené brambory vyskládáme dokola na talíř a doprostřed vložíme volské oka a zaručeně slastný výsledek je na světě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechová inspirace

Ořechová inspirace

Tajemné řízky

Tajemné řízky

Tajemné tvarůžky

Tajemné tvarůžky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 15. 9. 2006 21:53

    na fotečkách se samozřejmě začne pracovat ale nebude to hned , co bych pro vás neudělal počítám že tak do měsíce by se to mohlo podařit...

  • Simča Sládková | 15. 9. 2006 14:04

    Jo, jo, Martin opět nezklamal :-))). Něco takovýho dělám, ale bez volských očí. U nás se tomu říká labužnické brambory :-)))). Jen Martine - fotečky by k těm tvým pokladům nebyly?

  • Gábina Houšková | 15. 9. 2006 12:22

    Maggi vyrábí šťávu k vepřové nebo hovězí pečeni, dostane se např. v Makru, velké balení stojí kolem 170 Kč. (cca 1 kg)

  • Jaroslava Oumarová | 15. 9. 2006 11:36

    Už podle názvu poznám, že je to recept od Martina:-)). Jinak toto znám, ale v trochu chudší verzi.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 15. 9. 2006 11:32

    ještě dotaz, všude koukám po minutkové šťávě, ale nikde jsem ji neviděla.Prosím Vás, kdo to vyrábí?? Voda se solamylem,sojovkou a lehce zastříknutá červeným vínem není špatná, ale proč si neulehčit život. Děkuji

  • ANNA POLÁKOVÁ | 15. 9. 2006 11:25

    to vypadá dost dobře:-))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Minutková šťáva Sojová omáčka Šunka Sýr Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lahůdková sekaná

Lahůdková sekaná

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Kuřecí oběd

Kuřecí oběd

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Lotrinský koláč

Lotrinský koláč

Hořčicoví utopenci se zelím

Hořčicoví utopenci se zelím

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

226
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
53
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
52
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
51
Klasické lečo
Klasické lečo
51
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Slastná dobrůtka tajemné inspirace
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact