Slaná zemlbába

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rohlík starší, nebo housky
    • 50
      g salám nebo šunka, anglická slanina
    • 4
      ks vejce
    • 50
      g sýr
    • mléko
    • cayenský pepř
    • sůl
    • máslo na vymazání formy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Večer nakrájíme na kostky pečivo a salám, sýr nahrubo nastrouháme a vše promícháme s vejci rozšlehanými s trochou mléka. Směs osolíme, opepříme, nalijeme do vymazané formy a necháme do rána v chladu.
2
Ráno vložíme formu do rozehřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.