ŠIROKÉ NUDLE (LASAGNE) PO MILÁNSKU

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Mezitím na rendlíku rozpustíme polovinu dávky másla, přidáme drobně nakrájenou šunku, na plátky nakrájené očištěné žampióny, oloupaná nakrájená rajčata, sůl, pepř a dusíme na mírném ohni do zhoustnutí. Těstoviny upravíme na talíř doprostřed uděláme důlek, do něj nalijeme porci omáčky a vše posypeme strouhaným sýrem, sekanou petrželkou a pokapeme zbylým rozpuštěným máslem.
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Nudle Pepř mletý Petrželka Rajčata Sůl Šunka Sýr Čedar Žampiony

Komentáře k receptu

  • majduna
    majduna |

    25. 11. 2011 11:38

    těstoviny upravíme na talíř doprostřed uděláme důlek, do něj nalijeme porci omáčky -coze? zajdete si do italske restaurace,a tomu kdo to kdy jedl,ten svuj recept radeji neservirujte.

Další doporučené recepty: