Salát Waldorf s hermelínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer malý
    • 1
      ks jablka velké
    • 1
      ks cibule střední
    • 0,5
      ks červená paprika stačí půlka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g majonéza
    • 120
      g hermelín
    • 1
      ks citronová šťáva z 1 citronu
    • 1
      lžička moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme celer, jablko, cibuli. Půl celeru - nebo malý velikosti jablka - nastrouháme spolu s jablkem nahrubo. Zakápneme citrónovou šťávou. Přikrájíme najemno cibuli a papriku. Nastrouháme nahrubo hermelín (camembert), pokud to nejde, nakrájíme nadrobno.
2
Osolíme, opepříme, spojíme majonézou. Případně dosladíme cukrem. Podáváme s opečeným toustovým chlebem nebo čerstvými rohlíky.

Komentáře k receptu

  • Suffran
    Suffran |

    8. 1. 2014 09:47

    vyborny! :-)