Rýchorky se špenátem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Rýchorky
    • 1
      kg brambory
    • 200
      g sýr Tvrdý
    • vejce
    • sůl
    • 1
      dl mléko Teplé
    • hladká mouka Případně na zahuštění
  • Špenát
    • mražený špenát
    • cibule
    • česnek
    • vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z ingrediencí na rýchorky uděláme těsto jako na bramboráky - brambory nastrouháme, přidáme sýr, vejce, trochu soli a teplé mléko (aby brambory nehnědly). Dle hustoty těsta můžeme přidat mouku. Na vymaštěné pánvi smažíme placičky (téměř nasucho, neplavou v oleji). Dobře se dělají i ve vaflovači.
2
Jako přílohu podáváme špenát - osmažíme cibuli, přidáme mražený špenát, vejce, česnek a osolíme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    31. 8. 2007 13:33

    Byla to dobrota:-) mnam mnam, vyborne vegetarianske jidlo. A ani priprava netrva dlouho.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    9. 8. 2006 10:11

    Fantastické,sýr a brambory a k tomu špenát..mňam! :o)