• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Rychlé koblihy
    Napište svůj komentář k receptu

    Rychlé koblihy

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 35
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rychlé koblihy
    Rychlé koblihy
    Rychlé koblihy
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 0,50
        kg hladká mouka
      • 60
        g máslo
      • 40
        g moučkový cukr
      • 30
        g droždí
      • 1
        ks vejce
      • 1
        citronová kůra
      • 0,25
        l mléko
      • sůl
      • marmeláda

    Postup přípravy receptu

    1
    Kváskem zaděláme těsto, necháme přikryté 20 min. kynout. Pak vyválíme, vykrájená kolečka smažíme ve fritovacím hrnci při 170 °C dozlatova.
    2
    Pístovou zdobičkou pak do každé vtlačíme marmeládu a pocukrujeme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rumové koblihy

    Rumové koblihy

    Tvarohové koblihy II.

    Tvarohové koblihy II.

    Koblihy s polevami

    Koblihy s polevami

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Silvie Mlezivová | 28. 1. 2019 18:13

      Koblížky, jak má být, nadýchaná dobrota☺

    • foltpa | 17. 11. 2015 15:22

      Koblizky chuťové skvěle,s testem se výborné pracovalo jen nevím proč mám místo kulatých koblizku silnější placicky.Vyvalela jsem je nahrubo jak pisete.Použila jsem klasické droždí,ale ani těsto nenakynulo.Není lepší sušené droždí?Prosím poradte jak udělat ty kulaté.Předem děkuji.

    • L
      L | 7. 3. 2015 01:41

      skvělé

    • Lenka
      Lenka | 7. 3. 2015 01:40

      Vynikající, bylo to opravdu rychlé. Jen jsem měla problém je nějak šikovně naplnit, ale to chce cvik.

    • Janeyx | 10. 10. 2014 12:59

      Moje první koblížky a povedly se! Byly moc dobré, přidávám foto :-) Plnila jsem je až hotové, nevím proč se mi nedařily hezky spojit dvě půlky k sobě. Je na to nějaký fígl? :-\

    • nelly
      nelly | 3. 5. 2014 09:50

      8-) <3 <3 <3 <3 <:-)

    • foltpa | 22. 2. 2014 19:35

      Skvele.Obavaly jsme se ze budou nasakle olejem,ale vubec nebyly.Budem delat casteji.Pridavame do oblibenych.Diky za recept. <3

    • foltpa | 22. 2. 2014 19:35

      Skvele.Obavaly jsme se ze budou nasakle olejem,ale vubec nebyly.Budem delat casteji.Pridavame do oblibenych.Diky za recept. <3

    • jarda
      jarda | 3. 11. 2013 07:06

      zdravim ja mam vyzkousenno vyvalet testo na polovinu rozmistot marmeladu a pak prekryt druhou polovinou pak se jen veme sklenicka potrebne velikosti a vykrajuje se na jednou kobliha a nemusi se k sobe nic davat jako treba dve kolecka :-)

    • kjik | 28. 8. 2013 20:33

      dokonalý recept! Doma jsme si pochutnávali všichni.

    • Eva
      Eva | 10. 7. 2013 10:50

      Výborný recept, neměla jsem máslo, tak jsem dala rozpuštěnou Heru a byly luxusní. Vykrajovala jsem je malým vykrajovátkem na linecké a měla jsem 90 ks. Ke kávě, nebo jako hlavní jídlo k syté polévce ideální.

    • jarmila
      jarmila | 16. 2. 2013 13:30

      Vyzkoušela jsem tento recept na koblížky a opravdu u nás doma měly velký úspěch.jsou výborné

    • MJG | 1. 11. 2012 10:57

      Zajdi do lekarny, kup si za par korun strikacku.

    • salmov1 | 1. 11. 2012 10:34

      ;-) taky u nás dělám "dutý" a jen se po nich zapráší, syn je miluje

    • líbezné
      líbezné | 16. 6. 2012 03:15

      koblihy dělá pěkné i třeba kráva, nebo koníček na cestě

    • Jarmila
      Jarmila | 8. 5. 2012 23:11

      Těsto vyválet (tak na 1 cm), vykrojit např. sklenicí kolečka, do jednoho doprostřed náplň, přikrýt druhým a dobře spojit, nechat společně ještě kynout a pak už jen smažit.

    • mirkavazy
      mirkavazy | 8. 5. 2012 22:54

      nějaký nápad jak je naplnit, když nemám plničku ani zdobičku?

    • MartikK
      MartikK | 28. 8. 2011 19:56

      Kobližky byly chuťově moc dobré, ale špatně mi při smažení naběhly. Možná je to tím, že jsem je smažila na oleji a ne ve friťáku. Nejspíš zůstanu u klasického receptu, kdy se kobližky plní před smažením - slepuji vždy dvě vykrojená kolečka a kobližky jsou pak krásně kulaťoučké.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 8. 4. 2011 13:49

      Výborné, friťák nemám, takže jsem smažila na oleji ;-) , foto přiloženo

    • pippiva
      pippiva | 22. 3. 2011 11:44

      Nejsem autor, ale chapu to tak, ze necham vykynout testo 20 minut(jinymi slovy - zadelame kvasek, vypracujeme testo a nechame jej kynout 20 minut). ;-)

    • Hellca | 22. 3. 2011 10:55

      Zdravím a mám dotaz: z receptu to vypadá, že dám vykynout JEN kvásek, zamíchám těsto, a rovnou vyválím....atd - to znamená, že dál nenechávám kynout? Prosím o info, dík

    • Petra Stehlíková
      Petra Stehlíková | 27. 5. 2010 18:23

      Také jsme vyzkoušeli a bylo to skutečně fantastické papání!

    • Daniela Kallasová
      Daniela Kallasová | 6. 12. 2009 18:32

      Výborné - doporučuji - moc jsme si pochutnali :-)

    • Simona Kališová
      Simona Kališová | 28. 4. 2009 13:36

      Děkuji za rychlou odpověď. Dnes tedy zkusím a dám vědět :-)

    • marie nezlakova
      marie nezlakova | 28. 4. 2009 13:28

      Simono,kvásek se dělá z trošky mléka,cukru a droždí a nechá se vzejít mimo mísu s moukou....,třeba ve skleničce.Já kynuté dělám leta a kvásek si připravuji přímo v míse-udělám v mouce důlek ve kterém nechám droždí s mlékem a cukrem vzejít a pak přidám zbytek mléka,tuk...a ještě se mi nestalo,že by se nezadařilo.Přeji mnoho štěští!Všechno je jednou poprvé!

    • Simona Kališová
      Simona Kališová | 28. 4. 2009 13:09

      Zdravím, z kynutého těsta jsem ještě nic nedělala a tak jsem trochu začátečník. Chci se zeptat, co znamená z "kvásku zaděláme těsto" ? Děkuji

    • Eva Kopalová
      Eva Kopalová | 13. 10. 2008 19:09

      Už jsem je dělala dvakrát, jsou vynikající, nadýchané. Doporučuji.

    • Eva Vondrova
      Eva Vondrova | 22. 3. 2008 18:00

      Jsou výborné.Ani jsem nedávala marmeládu dovnitř, jen jsme si je s ní mazali nebo jedli i bez ní. Mňamka, dávám 1:-)

    • Uljana
      Uljana | 8. 1. 2008 17:15

      Já jsem také vyzkoušela, a teké nam moc chutnaly. Všem, doporučuji. Akorat, jsem přidala kuru z jednoho citronu, a místo moučkového cukru jsem dala mletý vanilkový cukr. Bylo to super!!!

    • Jitka Petrásková
      Jitka Petrásková | 22. 8. 2007 21:40

      Instatního droždí se dnes prodává několik druhů a od různých výrobců. Vyzkoušela jsem snad všechny, vždy se řídím informací ze sáčku. Nejraději mám ovšem to v bílém sáčku s modrou vlaštovkou, to je na 1 kg mouky. Droždí přidávám rovnou do mouky (stejně jako prdopeč), rozdíl mezi pečivem z čerstvého droždí a ze sušeného nikdo z mojí rodiny nepozná. Pokud někdo tvrdí, že rozdíl je na chuti cítit, nechám ho při jeho názoru a myslím si své...(přitom se zálibně dívám na jeho boule za ušima).

    • Andora
      Andora | 20. 3. 2007 13:16

      Instantní droždí - hmotnost 10 gramů, píšou tu, že stačí na 1 kg mouky. Výrobce S.I.Lesaffre, Francie

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 28. 2. 2007 14:19

      Nedávno jsem četla v časopise, věnovanom kynutým těstům, že sušené droždí - jeden sáček - odpovídá cca 1/2 kostce, tedy 20g čerstvého droždí. Bohužel tam nebylo JAK velký je ten sáček. Já ho doma nemám, jinak bych se koukla. Ale v ČR se asi bude prodávat jen jedna velikost sáčku sušeného droždí... Snad ho někdo máte doma a doplníte tu gramáž pro "kolegy", kteří vaří v zahraničí. Díky předem :o))))

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 28. 2. 2007 09:50

      Danielka, dávkujte podľa návodu na sáčku, sú rôzne balenia. Kľudne ich na kysnuté cesto použijte.

    • Daniela O.
      Daniela O. | 27. 2. 2007 20:03

      Tak tohle je urcite super recept, koblizky bych moc rada vyzkousela, ale u nas jsou kvasnice pouze susene. Ma nekdo zkusenosti s davkovanim? Prosim o pomoc,protoze tohle si rozhodne nechci nechat ujit.

    • Iveta Lukešová
      Iveta Lukešová | 27. 2. 2007 18:15

      Mohu jen a jen potvrdit, že tyto koblížky jsou rychlé, ale hlavně výborné!!!!! Aby byly koblížky pěkně kulaťoučké musí se kolečka vykrajovat ze silnější placky a po vložení do oleje nejdříve přikrýt pokličkou. Díky za receptík.

    • Blažena Halušková
      Blažena Halušková | 31. 1. 2007 18:33

      No a jelikož už nějaký čas uplynul a Lucka nic "nepísla", takže je to asi na mně. Musím se pochlubit, dneska mi přišel supr "brus" fritéza Tefal - ta jak ji celou vrazíte do myčky - takže jsem neodollala a musela jsem vyrobit tyto lákavé koblížky. Vřele doporučuji. Mám takovou šikovnou injekční stříkačku a tou jsem domácí meruňkovou marmeládu "nahnala" do koblih, ať chtěly nebo nechtěly..... Jiné už dělat nebudu - to byl fofr..... Dík za receptík ....

    • Lucka
      Lucka | 23. 9. 2006 10:10

      Jdu na to, tak jsem zvědavá... :-) pak písnu jak to dopadlo a hlavně chutnalo :-))

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Koblihy
    Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Smažení Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Droždí Hladká mouka Marmeláda Máslo Mléko Moučkový cukr Sůl Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Ďábelské fazole

    Ďábelské fazole

    Jednoduchý jahodový koláč

    Jednoduchý jahodový koláč

    Pařížské rohlíčky od Dáši

    Pařížské rohlíčky od Dáši

    Cuketové lasagne

    Cuketové lasagne

    Zapečená ryba s přílohou

    Zapečená ryba s přílohou

    Rebarborové čatní

    Rebarborové čatní

    Jogurtovo-švestkový koláč

    Jogurtovo-švestkový koláč

    Jablečný povidlovník - mokrý koláč

    Jablečný povidlovník - mokrý koláč

    Křenová omáčka s vejcem

    Křenová omáčka s vejcem

    Doporučujeme

    30 minut
    Cizrnové ragú s rýží

    Cizrnové ragú s rýží

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    30 minut
    Brokolicové karbanátky

    Brokolicové karbanátky

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    90 minut
    Croissanty s mandlovou náplní

    Croissanty s mandlovou náplní

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    Poslední sledované recepty

    35
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    25
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    21
    Bramboráky
    Bramboráky
    14
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku

    Zajímavé články

    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný sýra si zamilují i děti!
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný…
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede. Jaký je správný postup?
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede.…
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je 12 nejpodivnějších!
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tragédie hokejového reprezentanta: Vránovi se utopila manželka

    Tragédie hokejového reprezentanta: Vránovi se utopila manželka

    AHA.cz Láska dětí slavných otců! Nedvědová randí s Kordou

    Láska dětí slavných otců! Nedvědová randí s Kordou

    AHA.cz Deník Aha! 4.3.2021

    Deník Aha! 4.3.2021

    Dáma.cz Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Horoskop lásky na březen: Kdo má šanci se navzdory omezením seznámit?

    Dáma.cz Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Ženy.cz Nejjednodušší špagety z jednoho hrnce: Ideální, když máte hlad, ale nemáte čas!

    Nejjednodušší špagety z jednoho hrnce: Ideální, když máte hlad, ale nemáte čas!

    Maminka.cz 7 triků jak vyvolat porod, když se miminku nechce na svět...

    7 triků jak vyvolat porod, když se miminku nechce na svět...

    Reflex.cz Rozkaz zněl jasně: Nesmí projít! Život v Česku pod přísným dohledem policie a armády

    Rozkaz zněl jasně: Nesmí projít! Život v Česku pod přísným dohledem policie a armády

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady 15 nejhezčích balkonových rostlin do truhlíku. Inspirujte se!

    15 nejhezčích balkonových rostlin do truhlíku. Inspirujte se!

    Další doporučené recepty:

    Rychlé jednoduché rizoto
    Rychlé jednoduché rizoto
    Rychlé jogurtové koblížky s banánem
    Rychlé jogurtové koblížky s banánem
    Rychlé karí s květákem a batáty
    Rychlé karí s květákem a batáty
    Rychlé krevety
    Rychlé krevety
    Rychlé kuře s bramborem
    Rychlé kuře s bramborem
    Rychlé kuřecí na kari s pórkem
    Rychlé kuřecí na kari s pórkem
    • Recepty.cz
    • Rychlé koblihy
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí