Rybí taštičky II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi osmahneme okořeněné rybí filé. Zvlášť opražíme na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nadrobno nasekanou petrželovou nať. Necháme projít varem a pak dáme vychladnout. Nakonec přilijeme citronovou šťávu. Filé rozmačkáme vidličkou a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky.
2
Listové těsto rozválíme a rozkrájíme na čtverečky 5x5 cm. Na každý položíme lžičku rybí směsi. Složíme je (přiložíme jednu stranu na druhou), položíme na vymazaný plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme péci na 30 minut. Aby se sehora nepřilepily, plech můžeme zakrýt alobalem.

Komentáře k receptu

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    19. 6. 2008 12:12

    Jestli jsem to dobře pochopila, tak do té směsi přidávám nakrájená vařená vejce? A přidávám tam tři a jedno vejce je na potření nebo jsou to čtyři a jedno na potření? Děkuji

Další doporučené recepty: