Rybí šátečky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g listové těsto
    • 400
      g rybí maso Dušené
    • 500
      g zeleninové lečo
    • 1
      ks vejce
    • tuk
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • mletá sladká paprika A pálivá paprika
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku, posypeme sladkou paprikou, přidáme lečo, kečup, česnek a sůl. Vše společně podusíme, přidáme pokrájené rybí maso a nakonec necháme srazit vejce. Vyválíme listové těsto, rozkrájíme ho na čtverečky asi 5x5 cm (můžete si udělat klidně větší), naplníme směsí, přehneme a okraje stlačíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme dozlatova při 180 °C.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.