Rybí prsty v hermelínu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hermelín
    • 6
      ks rybí prsty zmrazené
    • 2
      lžíce nákládané žampiony
    • 100
      g sýr niva
    • 100
      g ementál

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí prsty na sucho upečeme v troubě. Hermelín rozkrojíme na poloviny, položíme rozkrojenou stranou nahoru do zapékací misky. Na každou polovinu hermelínu položíme 3 rybí prsty, přidáme rozdrobenou nivu. Navrch rozprostřeme lžíci žampionů a bohatě posypeme strouhaným ementálem. Zapékáme asi 10 minut, až se sýr rozpustí.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.