Rybí karbanátky II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g rybí maso
    • 80
      g máslo
    • 2
      ks žloutek
    • 350
      g brambory
    • 2
      lžíce strouhanka
    • sůl
    • muškátový oříšek
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce utřeme máslo a žloutky do pěny, přídáme strouhánku, nastrouhané vařené brambory a najemno nakrájené rybí maso. Osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Ze směsi děláme karbanátky, které obalujeme v trojobalu a smažíme.Podávají se jako samostatný pokrm.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.