Ryba se slaninou a cibulí

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 24
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g rybí file , filet z pangase, z tresky...dle chuti cca 150-
    • sůl a pepř
    • olej na smažení
    • 1
      ks cibule - velká
    • 70
      g slanina -anglická,kroměřížská... cca

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánev s trochou rozpáleného oleje dáme osolený a opepřený rybí filet (vyšší je lepší).K němu přidáme hned i pokrájenou slaninu a cibuli.Vše smažíme dohromady, slaninu a cibuli občas promícháme, rybu během smažení otočíme a opečeme i z druhé strany.
2
Rybu přendáme na talíř, posypeme slaninou a cibulí.Podáváme s bramborovou přílohou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Olej Rybí file Slanina Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Máťa
    Máťa |

    16. 5. 2016 09:32

    Jak můžeš tvrdit, že to bude takové nebo makové, když si to ani nezkusil. Já rybu na rozdíl od tebe včera měla k večeři s manželem a moc jsme si pochutnali, všechno bylo hotové uplně akorát a chybu jsme na tom nenašly jednu jedinou. Možná jednu malou jo, že nejdřív jedl manžel a pak já, ale oba jsme byli spokojený a rádi si jí dáme zase.

  • Pepa
    Pepa |

    17. 1. 2016 00:10

    To je přece jasné, že mu chutnalo i když ryby nemusí... Při této úpravě totiž tu rybu necítí... Pak nechápu, proč takto dělat rybu ...

  • Pepa
    Pepa |

    17. 1. 2016 00:08

    Ta nevím... Nechápu, proč takto upravovat rybu. Cibule a slanina tu chuť ryby totálně přerazí. Nehledě na to, že ryba se dělá jen chviličku, aby nebyla vysušená, takže cibule musí být syrová (nebo ryba totálně vysušená). Tohle teda dělat nebudu... :-$

  • Čejková
    Čejková |

    1. 10. 2014 15:42

    Bezva recept a velká pochvala za něj. O:-)

  • Věra Kozáková
    Věra Kozáková |

    12. 1. 2014 13:13

    S manželem jsme si pochutnali, proto bych chtěla poděkovat za rychlý a velmi dobrý recept.

  • mysalin
    mysalin |

    17. 11. 2012 12:16

    Výborná s bramborovou kaší. Dávám 1*

  • Irena Šídlová
    Irena Šídlová |

    19. 10. 2012 12:43

    Určitě doporučuji :-) je to rybička na jedničku :-)

  • Barborka
    Barborka |

    11. 4. 2012 19:26

    Není to zrovna recept pro společné stolování velké rodiny, chce to buď dvě pánvičky nebo sebou musí člověk pořádně mrsknout. Nezbývá než doporučit, ryba je fakt výborná :-)) .

  • Jana
    Jana |

    20. 11. 2011 16:08

    Velká dobrota!!! Dokonce jsem byla pochválená i od manžela, který ryby téměř nemusí!

  • jantar
    jantar |

    2. 8. 2011 08:47

    neprekonatelne vyborna a jednoducha priprava , a ta chut 8-) ;-) :-P :-) :-)) <3 <:-)

  • Laďka
    Laďka |

    22. 7. 2011 10:28

    Lepší rybu jsem nejedla,díky

  • Honza
    Honza |

    16. 6. 2011 09:30

    byla suprová :-P 8-)

  • recepty73
    recepty73 |

    30. 3. 2011 06:52

    ...děkuji ;-) ,to mě těší.

  • MartikK
    MartikK |

    29. 3. 2011 19:45

    Vynikající superrychlovka. Vařila jsem z pangase a anglické slaniny.

Další doporučené recepty: