ryba - kapr - s česnekem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Pečeného kapra podáváme s vločkami másla, pokapaného citronovu šťávou a posypaného nadrobno posekanou petrželkou s vařenými brambory
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Citronová šťáva Hladká mouka Kapr Máslo Olej Petrželka Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Emko01
    Emko01 |

    1. 6. 2017 19:21

    jednoduché a dobré :)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: