ryba - kapr - po lipensku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr 4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce máslo
    • 200
      ml červené víno
    • 4
      lžíce kečup
    • 400
      ml vývar z rybích hlav

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme.
2
Do této směsi vložíme opláchnuté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Na talířích kapra přeléváme šťávou a podáváme s rýží nebo brambory
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.