Ruské roštěnky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté, otřené roštěnky naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na sádle. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a dusíme doměkka.
2
Mezitím si uděláme světlou jíšku z tuku a mouky (bešamel), zředíme mlékem, povaříme přidáme žloutek osolíme.
3
Když jsou roštěnky měkké, vyjmeme je ze šťávy, potřeme bešamelem a sypeme strouhaným křenem a dáme zapéct na pánvi do trouby asi na 10 minut.
4
Podáváme s rýží nebo s bramborem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Křen Mléko Roštěná Sádlo Sůl Tuk Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: