Roastbeef v bylinkách

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g hovězí svíčková vcelku
    • sůl
    • pepř mletý
    • 5
      lžíce olivový olej
    • 3
      svazek bylinková směs (tymián, šalvěj, bazalka, petrželka)
    • 1
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 600
      g fazolové lusky zelené
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 420
      g rajčata oloupaná (malá konzerva)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, osušíme, vetřeme do něj sůl, pepř a prudce ho opečeme ze všech stran na dvou lžících oleje.
2
Bylinky omyjeme, osušíme, lístky otrháme a najemno posekáme. Promícháme s hořčicí a strouhankou a směsí maso potřeme.
3
Pečeme v předem vyhřáté troubě asi 50 minut.
4
Fazolové lusky očistíme, omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek posekáme a zpěníme na zbylém oleji. Přidáme lusky, osolíme, opepříme a přikryté dusíme 10 minut. Poté přidáme rajčata bez nálevu osolíme, opepříme a dusíme ještě 10 minut.
5
Roastbeef nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou a opečenými bramborami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.