Řízky ve sněhovém těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájejte na 4-5 řízků, naklepejte, osolte, potřete hořčicí a nechte chvíli odležet.
2
Nastrouhaný sýr smíchejte se strouhankou a v této směsi řízky obalte.
3
Z bílků ušlehejte řidší sníh a promíchejte ho se solamylem.
4
Obalené řízky namáčejte do sněhového těstíčka a osmažte je po obou stranách dorůžova.

Komentáře k receptu

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    18. 1. 2007 17:13

    Obdoba je Milánsky rezen, v ktorom sa pouzíva kasovité cestícko obsahujúce nastrúhaný parmezán, múku, vajce a mlieko. Výsledok je velmi chutný, zaujímavejsí nez Parízsky rezen (cestícko bez parmezánu a bez múky).

  • helena pelichova
    helena pelichova |

    18. 1. 2007 15:15

    nic nevyteče,zkoušejte znovu.

  • Renata Kolářová
    Renata Kolářová |

    18. 1. 2007 13:23

    Myslím,že sýr vám musí 100 % vytéct. Kdysi jsem podobný recept také zkoušela a pak jsem nemohla pánev ani vydrhnout.

Abecední seznam: