• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Revizní hovězí
    Napište svůj komentář k receptu

    Revizní hovězí

    autor: Yvča
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Revizní hovězí
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 0,50
        kg hovězí maso
      • 1
        ks česnek Palička
      • 1
        ks cibule Větší
      • 3
        lžíce rostlinný olej
      • bobkový list
      • 5
        ks pepř mletý Zrnek
      • sůl
      • 3
        lžíce zakysaná smetana
      • 1
        lžička máslo

    Postup přípravy receptu

    1
    Česnek oloupeme, našpikujeme stroužky do špalíku masa. Osolíme. Olej rozehřejeme přidáme maso a opečeme ze všech stran. Do kastrolu s poklicí dáme maso, nakrájenou cibuli na kolečka, bobkový list a pepře, zalejeme asi 2 cm vodou a přikrejeme dáme do trouby. Dusíme. Kontrolujeme zda dostatek vody. Když je měkké, vyjmeme maso.
    2
    Ručním šlehačem rozmixujeme na omáčku i s kořením, přidáme zakysanou smetanu, mletý pepř a sůl dle chuti a lžičku másla. Maso nakrájíme na plátky, necháme chvíli povařit.
    3
    Podáváme s bramborovou kaší. U nás toto jídlo mají rádi jak muži tak děti. Dětem samozřejmě již nepřipepřuji.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Hovězí vývar / hovězí polévka

    Hovězí vývar / hovězí polévka

    Hovězí závitky

    Hovězí závitky

    Americké hovězí

    Americké hovězí

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Evangelina Ciprová
      Evangelina Ciprová | 29. 10. 2007 00:34

      Dámy zapomeňte na papiňák. Vřele vám doporučuji zakoupit hrnec na pečení od Tupperware a udělat to v něm. Stojí sice 2,5 tisíce, ale garantuju vám, že nebudete litovat. Já tedy orzhodně nelituju. V životě jsem neměla takové hovězí maso (ať už je to guláš nebo vcelku pečené třeba s kořenovou zeleninou), jako v tomhle hrnci. Akorát je potřeba to péct nejméně 2 hodiny. Čím déle, tím je to lepší. A tenhle recept v něm co nejdřív zkusím.

    • Yvona Daňková
      Yvona Daňková | 24. 10. 2007 20:04

      Nezkoušela jsem, ale myslím, že v papiňáku to jde též.

    • Anonym
      Anonym | 24. 10. 2007 17:53

      Tak to vypadá hodně dobře, jenom místo trouby zkusím papiňák.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
    Maso Hovězí Oběd Pečení Dušení Vaření Mixování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hovězí maso Máslo Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Zakysaná smetana
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Koprová kulajda

    Koprová kulajda

    Gnocchi se špenátovou omáčkou

    Gnocchi se špenátovou omáčkou

    Kokosky s marmeládou

    Kokosky s marmeládou

    Jahodové řezy z Galaretky

    Jahodové řezy z Galaretky

    Kávovo-šlehačková bábovka

    Kávovo-šlehačková bábovka

    Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

    Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

    Kulaté švestkové koláče

    Kulaté švestkové koláče

    Rychlá broskvová buchta

    Rychlá broskvová buchta

    Vegetariánská rýže

    Vegetariánská rýže

    Doporučujeme

    45 minut
    Křupavé brownies s chilli

    Křupavé brownies s chilli

    50 minut
    Grilovaný bůček s tymiánem

    Grilovaný bůček s tymiánem

    90 minut
    Ramen

    Ramen

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    20 minut
    Asijské pikantní cuketové nudle

    Asijské pikantní cuketové nudle

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Mangový dort s kokosem

    Mangový dort s kokosem

    60 minut
    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    Minivětrníky se šlehačkou a jahodami

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    Poslední sledované recepty

    52
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    27
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    27
    Míša řezy
    Míša řezy
    26
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    25
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína

    Zajímavé články

    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako…
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
    Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
    Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!
    Česká klasika aneb Tradiční omáčky 9x jinak!

    Sledujte nás

    AHA.cz Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    Dara nebyla sama! Štaidlovi podlehla i dcera známého zpěváka

    AHA.cz Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    Hana Maciuchová (†75): Zpověď přítele... POSLEDNÍ MĚSÍCE UMÍRÁNÍ

    AHA.cz Deník Aha! 24.2.2021

    Deník Aha! 24.2.2021

    Dáma.cz Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Džíny letošní sezóny: Zvonáče se vrací v plné parádě, vybírat můžete ze 3 střihů!

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Ženy.cz Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Jak často a správně si mýt vlasy? Tady je odpověď!

    Maminka.cz Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Hysterický záchvat: Zvládněte ho bez stresu! Tohle na vzteklouny platí

    Reflex.cz Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    Příliš skvělé, aby to byla pravda. Na globálním trhu se možná nafukuje další bublina

    E15.cz OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    OBRAZEM: Prymula opět baví internet jako první hvězda utkání Slavia–Leicester

    Abecedazahrady Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    Předzahrádka, kterou vám bude každý závidět. Inspirujte se ve fotogalerii

    • Recepty.cz
    • Revizní hovězí
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí