Rassolnik z vepřového masa

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 150 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Můrinka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřová plec
    • 1
      ks cibule větší
    • 3
      ks brambory
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • celer kousek
    • 5
      ks nakládané okurky větší
    • 200
      g smetana na vaření
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku orestujeme na oleji a přidáme na kostky nakrájené vepřové maso. Po zatáhnutí osolíme, opepříme a zalejeme vodou. Vaříme do změknutí masa.
2
Potom přidáme na kostky nakrájené brambory, až jsou měkké, strouhanou kořenovou zeleninu a nakonec nahrubo nastrouhané kyselé okurky.
3
Chvilku povaříme, přilejeme smetanu, necháme přejít varem, dochutíme a můžeme podávat.
4
TIP: Pokud nemáme moc masa, přidáme vepřové kosti, aby byl vývar silnější.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.