Řapíkatý celer s tvarohem

moje hodnocení:

3,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g řapíkatý celer
    • 1
      svazek ředkvička
    • 200
      g tvaroh
    • 5
      lžíce mléko
    • sůl
    • pepř mletý
    • řeřicha nebo pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Stonky celeru nakrájíme na cca 10 cm kousky, zbytky celeru nakrájíme na drobno.
2
Tvaroh vymícháme s mlékem, solí, pepřem, přidáme 2/3 nastrouhaných ředkviček, nakrájené kousky celeru a promícháme. Stonky celeru naplníme tvarohem, ozdobíme 1/3 na plátky nakrájené ředkvičky a posypeme sekanou natí.
3
Podáváme s opečenými plátky bagety.

Komentáře k receptu

  • Jana Kom
    Jana Kom |

    9. 3. 2009 17:31

    Tak jsem to dneska udělala a vůbec nám to nechutnalo. Možná pro vegetariány to bude chuťovka,ale nám to nic neřeklo.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    13. 1. 2006 15:22

    Vypada ze jsem dneska nejaka ukecana a pisu komentar za komentarem, ale tohle si nemuzu nechat ujit - je to neco podle meho gusta, vsechna ingredience jsou u nas "v kurzu" :-)) dekuji za recept.