Rajská sváteční polévka

moje hodnocení:

4,1

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si máslovou jíšku, do které přidáme rajský protlak, krátce osmahneme, zředíme vodou a rozšleháme. Pak dáme koření, cukr, bujón, provaříme a vmícháme smetanu. Nakonec vmícháme opečená kolečka klobásy i s tukem - toho moc není, a polévku pěkně ovoní.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • bajanaba
    bajanaba |

    21. 6. 2013 09:09

    vynikající, budu vařit i nadále :-)

  • kLOBASA
    kLOBASA |

    3. 5. 2013 09:56

    Máš tam chybu vole, co si učitel Jč? :-D

  • V piči
    V piči |

    30. 5. 2012 20:15

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • V piči
    V piči |

    30. 5. 2012 20:15

    :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  • katka
    katka |

    15. 4. 2012 13:45

    věcný komentář k receptu :-$

  • Vladka①③⑤
    Vladka①③⑤ |

    15. 4. 2012 09:43

    Katko máte tam chybu!!!! ¤ Výborný se píše s tvrdým ,, ý ,, Jurda

  • AzereT
    AzereT |

    29. 1. 2011 11:35

    Jíšku jsem vylepšila na drobnou nasekanou a osmaženou cibulkou, která se dle receptu rozmixuje, bujón jsem použila celý a místo smetany jsem použila 1dcl mléka. Polévka je moc dobrá.

  • Jitka Macháčková
    Jitka Macháčková |

    16. 3. 2009 16:24

    To mi připomíná jeden starý recept, který vařil můj strejda a říkal tomu kyselé brambory. Příprava byla stejná jako u tohoto receptu, jen se v polévce povařily na kostky nakrájené brambory, pak teprve se dala smetana a klobáska. Strýc ji ještě dochutil na sladkokyselo trochou cukru a octa. Byla to mňamka, hlavně když se to rozleželo, ale většinou jsme to snědli velice rychle.

  • katka makovska
    katka makovska |

    30. 4. 2007 20:15

    mnam je to viborny

Další doporučené recepty: