Rajčatovo-paprikové čatní

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg rajčata
    • 2
      ks červená paprika
    • 4
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička sůl
    • 250
      g hnědý cukr
    • 0,5
      l jablečný ocet
    • 4
      ks chilli papričky bez semen
    • hořčičné semínko dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše oloupat, vykrájet semena z paprik a nasekat na menší kousky, smíchat se vším ostatním a pomalu vařit asi 3 hodiny občas zamíchat, až je z toho polohustá kaše.
2
Horké nalít do sklenic a ihned uzavřít a otočit dnem vzhůru. Nechat uležet alespoň 6 týdnů.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Olga
    Olga |

    8. 8. 2011 19:05

    Léta jsem měla recept na čatní ,než jsem ho ztratila a nebo někomu půjčila. Přidávala jsem, rozinky ,mandle a trochu skořice. Bylo výborné. Tento recept vyzkouším.