Rajčatová polévka s česnekem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaný česnek nadrobno nasekáme. Petržel a celer očistíme, omyjeme a rozkrájíme na malé kousky. Na rozehřátém másle osmahneme nakrájenou zeleninu, zalijeme 1,5 l vody a pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Polovinu zeleniny dáme stranou, zbytek rozmixujeme s rajčaty. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Necháme vychladit. Pak vmícháme nerozmixovanou zeleninu a ozdobíme tymiánem a plátky citronu.

Komentáře k receptu

  • MartinV
    MartinV |

    3. 1. 2007 19:09

    850g rajčat je pro jednoho moc :-)

  • Ondro
    Ondro |

    8. 9. 2006 11:17

    2 dcl vody pre 4 osoby ?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: