Radoušovo ucho

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z brambor a dalších ingrediencí uděláme bramborák.
2
Maso orestujeme, přidáme anglickou slaninu, cibuli, kapii, houby a dusíme. Když je maso měkké, přidáme pórek a nakonec vmícháme sojovku a škrob. Vše se osolí a opepří.

Komentáře k receptu

  • Danka
    Danka |

    27. 1. 2008 16:41

    Dělám podobně,jen jinou masovou směs a bramborák nepřekládám...prostě na bramborák se směsí položím další bramborák a navrch ho posypu nastrouhaným eidamem a mírně zapeču,pokud už jsou bramboráky vychladlé...je to hodně syté a moc dobré.

  • Lenka Hrmová
    Lenka Hrmová |

    24. 1. 2008 17:10

    A proč se to jmenuje Radoušovo ucho? To se pak ta náplň zabalí do toho bramboráku? Jinak to vypadá lákavě.

Další doporučené recepty: