Radeckého nákyp

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži propláchněte, spařte a dejte za stálého míchání vařit do mléka, až vznikne hustá kaše. Nechte ji vychladnout. Mezitím utřete máslo, k němu přimíchejte kaši, žloutky, cukr a nakonec pevný sníh ze tří bílků. Vlijte do máslem vymazané formy a nechte zapéct v troubě předehřáté na 180 °C. Vyjměte, potřete zavařeninou a vrstvou hustého sněhu ze zbylých bílků s cukrem a nechte dopéct, až sníh na povrchu zpevní a lehce zezlátne.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kulatozrnná rýže Máslo Mléko Vejce Zavařenina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • brzdka
    brzdka |

    21. 5. 2013 18:21

    Mi moc nechutnal. Je to taková rýže zapečená s vejci... Málo sladké...

Poslední navštívené:

Abecední seznam: