Pulao

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg rybí file
    • 2
      cibule
    • 1
      sklenice dlouhozrnná rýže
    • kari
    • koriandr - mletý
    • chilli
    • bobkový list
    • skořice
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • 100
      g tvrdý sýr
    • kečup - jemný
    • slunečnicový olej
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky filé osolíme, posypeme kmínem a paprikou. Opečeme ho na oleji z obou stran a vyjmeme ho. Do výpeku dáme na kostičky nakrájenou cibuli, kari, koriandr, chilli,bobkový list, celou skořici. Přidáme rýži, kterou zalijeme 2 sklenkami vody a vaříme pod pokličkou do změknutí rýže.
2
Vymastíme jenskou mísu máslem, polovinu rýže dáme na dno, na to dáme vrstvu filé, kterou posypeme 1/2 postrouhaného sýra a pokapeme kečupem. Na to dáme zbytek rýže, posypeme druhou 1/2 sýra a ozdobíme kečupem (mřížka). Zapečeme ve vyhřáté troubě.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.