Pstruh na víně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pstruzi
    • 3
      dl bílé víno
    • 1
      ks cibule větší
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pstruhy umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme hodinu odležet. Potom je vložíme do vroucího vývaru připraveného z vína a na kolečka nakrájenou cibulí a bobkovými listy. Podle chuti můžeme zředit vodou. Ryby necháme ve vývaru vařit 10-15 minut. Uvařené vyjmeme a při podávání přeléváme procezeným vývarem.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.