• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ
    • Recepty.cz
    • Pribináček domácí
    Napište svůj komentář k receptu

    Pribináček domácí

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 64
    doba přípravy: 10 minut
    obtížnost: snadné
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pribináček domácí
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 250
        g netučný tvaroh
      • 1
        ks šlehačka
      • 2
        lžíce moučkový cukr

    Postup přípravy receptu

    1
    Vše šleháme v elektrickém šlehači dohladka, chceme-li pribináček s příchutí, přidáme současně se základními surovinami příslušné dochucovadlo (džem, kakao, žloutek, vanilkový cukr, banány...).Vypočítala jsem, že tento pribináček vyjde o 60% levněji než stejné množství v obchodě.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Domácí Pribináček

    Domácí Pribináček

    Domácí pribináček smetanový

    Domácí pribináček smetanový

    Domácí kokosový pribináček

    Domácí kokosový pribináček

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • liana
      liana | 19. 8. 2014 14:32

      Levné, jednouché jak facka a hlavně výborné :))) jen místo moučky jsem dala vanilkový cukr ;-)

    • lenkalvb
      lenkalvb | 22. 6. 2014 14:54

      Fakt výborný!!! děkuji za recept!! :-*

    • vovec
      vovec | 28. 2. 2012 21:22

      Já dávám 1 ušlehanou šlehačku na dva tvarohy ve vaničce a 2 lžíce vanilkového cukru (ten si také dělám sama,do 5 l sklenice nasypu pískový cukr a dám do něj 1 rozřízlý vanilkový lusk) a je to vynikající. Dělám si ho takhle už asi 30 let a je to jedinný mléčný výrobek,který jím.

    • MartikK
      MartikK | 11. 3. 2011 22:17

      Supr, dělám pravidelně ke každým lívancům a vdolkům. Prcek vždy zbaští více samotného pribináčku než lívanců :)))

    • SonaK.
      SonaK. | 26. 2. 2011 09:31

      úžasný, taky jsem místo cukru moučky dala dva vanilkové cukry a je opravdu velmi podobný originálu

    • Marie Zvěřinová
      Marie Zvěřinová | 17. 9. 2009 09:49

      Dala jsem méně moučk. cukru a místo něj přidala dva vanilkové cukry. A musím říct, že byl od originálu k nepoznání!! Opravdu vynikající!

    • pavlina prochazkova
      pavlina prochazkova | 16. 1. 2009 22:36

      Udělala jsem svému 4letému synovci k snídani, když u nás byl přes svátky a byl nadšen a my taky, z toho jak to do něj padalo!

    • Tereza J.
      Tereza J. | 26. 11. 2008 18:06

      Tiež si myslím to, čo Di. Takto vychovávali naše babičky mamky, mamky nás a my svoje deti. A mlieko žiadne pasterizované, ale rovno od kravy, a teda bolo tvarohu a domáceho masla dosť. My sme bývali v meste, ale uvedené produkty sa nosili od babičkinej sestry, ktorá bývala na dedine a kravy chovala. Moje deti jedli presne tak ako píše Di. Popri malých deťoch som vyradila bravčové, znížila množstvo soli, obmedzila tuk, pribudlo oveľa viac zeleniny. Ale jedli aj pirohy, halušky atď. Ryby veľmi často. výsledok bol ten, že k lekárke sme chodili na očkovanie, po potvrdenie do tábora a preventívne prehliadky, pretože od 6. rokov športovali. Dnes majú 32 a 34 rokov a jeden jediný zubný kaz nemajú. Ja som vyrástla rovnako a môžem sa pochváliť hustotou kostí ako v 35 rokoch, podľa lekárky. Žiadny extrém nie je dobrý. Nevidím dôvod nejesť tvaroh.

    • Di -
      Di - | 26. 11. 2008 17:36

      Víte, Romano, ono je to každou chvíli jinak. To, co se dnes vřele doporučuje, se zítra zavrhuje a naopak. Náš Ondra jedl od jednoho roku prakticky vše (samozřejmě jsme nekořenili, maso jedli libové apod.) Když něco nechtěl, tak jsme mu to nenutili. No a vyrostl z něj chlap jako hora!

    • Marie Zvěřinová
      Marie Zvěřinová | 26. 11. 2008 16:25

      Dělala jsem ze smetany z domácího mléka a i když normálně moc našlehat nejde, v tomhle pribiňáku je výborná. Opravdu lahoda.

    • Romana *
      Romana * | 26. 11. 2008 15:37

      Někde na internetu jsem četla, že by děti tvaroh (a ryby a ještě cosi) neměly dostávat až do tří let. Hmm. Jinde zase píšou do dvou let. Čert aby se v tom vyznal.

    • Hana Čejková
      Hana Čejková | 21. 11. 2008 08:08

      vypadá to skvěle, určitě brzo vyzkouším

    • Radka Křížová
      Radka Křížová | 12. 4. 2008 09:46

      dělala jsem to z jednoho tvarohu,jednoho bílého jogurtu-nízkotučného a jedné zakysané smetany-prostě jsem posbírala v ledničce mléčné výrobky co jim měla končit trvanlivost- a bylo to úžasné,lepší než kupovaný a hlavně mnohem levnější

    • hana Valentová
      hana Valentová | 12. 11. 2007 19:54

      tak přítel vzal místo šlehače ponorný mixér a hrudky jsou pryč...

    • hana Valentová
      hana Valentová | 6. 11. 2007 21:57

      Super, dobrota, jen se tvaroh pořádně nerozšlehal a měla jsem tam drobné hrudky, dělá to i vám??

    • Helena Š.
      Helena Š. | 26. 10. 2007 19:25

      Ještě lepší a zdravější je posypat tvaroh vanilkovým cukrem a cukrem podle chuti a postupně přidávat bílý jogurt namísto šlehačky.

    • Honza Krejza
      Honza Krejza | 13. 10. 2007 13:10

      První recept, který jsem z tohoto webu vyzkoušel. Výdlek překvapil příjemně nejen mě, ale i každého kdo ochutnal.

    • vanesa
      vanesa | 6. 10. 2007 22:20

      skvely nema to chybu davam 1

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 3. 10. 2007 13:24

      Dělala jsem z vaničkového tvarohu, šlehačku jsem jako nevěřící Tomáš nejdřív ušlehala s půlkou ztužovače, pak opatrně zašlehala tvaroh a ještě zkombinovala z receptu na pribináček II. půlku zakysané smetany, proto jsem ještě pak přidala cukr. Vynikající, výborné, chuť to mělo opravdu jako pribináček, lehoučké, fakt to nemá chybu. Dík za recept a dávám 1.

    • Anna R
      Anna R | 29. 9. 2007 10:53

      Výborný, dělala jsem ze dvou tvarohů a jedné šlehačky, místo té druhé jsem tam zašlehala teplou čokoládu a nemělo to chybu. Dávám 1, nic jinýho ani dát nejde.

    • Jolana Janková
      Jolana Janková | 26. 9. 2007 14:18

      Jo a dávám 1 a ještě jsem šlehačku šlehala s vanilkovým cukrem. Jana

    • Anonym
      Anonym | 26. 9. 2007 14:16

      Já jsem ho dělala z vaničkového tvarohu a šlehačku jsem ušlehala zvlášť a pak lehce stěrkou vmíchala do tvarohu. Nahoru jsme si dávali čokoládovou polevu a přiznávám se, že v pátek z 1 dávky, v sobotu ze 2 dávek a včera opět z jedné dávky. A to jsme doma tři. Výborné. Jana

    • alena
      alena | 23. 9. 2007 15:18

      dokonalé!

    • Jana Satinská
      Jana Satinská | 16. 9. 2007 13:32

      Výborné, rychlé, dávám 1 :o)

    • Marsí
      Marsí | 10. 9. 2007 10:58

      Taková prkotinka a jak to šmakuje!...:-))))rychle hotové, prokládala jsem piškoty a kompotovanými mandarinkami, navrch posypala strouhanou čokoládou.Dávám za jedna..:-)

    • Marcela M.
      Marcela M. | 8. 9. 2007 20:01

      Raději ve vaničce, klasika dělá trochu hrudky.

    • lenka
      lenka | 7. 9. 2007 21:20

      Porad´te jaký tvaroh?Ve vaničce,anebo klasika?

    • vilda babič
      vilda babič | 5. 9. 2007 17:12

      naprosto skvělý, moc díky za recept !!!

    • Maťa Nepoviem
      Maťa Nepoviem | 29. 8. 2007 21:17

      Poznámka k tvarohu:-) Nejak ste pozabudli, že ten tuk je v tej šľahačke, takže vitamíny rozpustné v tuku (A, D, E), sa v pohode detičkám vstrebajú aj pri pridaní netučného tvarohu.Jasné, ani tučný tvaroh detičkám neuškodí, len som chcela uviesť veci na pravú mieru, keď tu sú ohlasy ohladne výživy detí:-)Všeobecne, k vstrebaniu týchto vitamínov aj u dospelákov stačí minimálne množstvo tuku, ktoré sa nájde aj v strave tzv. odtučnenej:-) Pre info:-)Inak Pribináčika si pridávam do obľúbených:-) Mám malého synáčika:-)

    • Marcy
      Marcy | 4. 8. 2007 16:24

      Já jsem slyšela že žloutky nehrají žádnou roli pokud jde o salmonelu!!uškodit můžou pouze bílky..

    • Petra Bukovská
      Petra Bukovská | 1. 8. 2007 12:37

      Děkuji za recept, jen musím dělat z dvojnásobné dávky, mým mlsounům moc chutná. Dávám 1*.

    • Marta Bochezová
      Marta Bochezová | 26. 7. 2007 10:52

      myslíte, že bych touto směsí mohla naplnit knedlíky nebo znáte lepší tvarohovou náplň?

    • Eva
      Eva | 20. 7. 2007 00:54

      A ještě jednu poznámku k poznámce: NEtučný tvaroh tedy ani při obezitě a nutné dietě - v tom případě je rozhodně lepší omezit cukr.

    • Eva
      Eva | 20. 7. 2007 00:52

      Poznámka k poznámce - zvláště malým dětem NEtučný tvaroh rozhodně NE. Dětem se vytváří mozková a nervová spojení a proto potřebují asi do 3 let dost tuku, hlavně živočišného, rozhodně tedy ne margaríny.

    • Milada Rezková
      Milada Rezková | 29. 6. 2007 15:42

      Když jsem před 30 lety dělala pribináčka svým klukům,přidávavla jsem do tvarohu puding,popřípadě nějaké ovoce.

    • Zuzka
      Zuzka | 28. 6. 2007 11:01

      Místo šlehačky jsem dala zakysanou smetanu, tuto hmotu jsem dala na piškůtky, nechala uležet a je to strašně dobré :o) Dávám za 1 !!!

    • KatkaR
      KatkaR | 27. 6. 2007 17:15

      tak jsme to vyzkošeli, za asistence synka, jé jak ten byl důležitej :-) ozdobili jsme to piškotama a mandarinkama z kompotu a chutnalo nám

    • VeHr
      VeHr | 27. 6. 2007 13:03

      Všechny vás zdravím, tenhle tvaroh je fakt vynikající, zkuste místo šlehačky použít zakysanou smetanu, do misky dát pár piškotů, nějaké ovoce a po rozležení odolá málokterý "masožravec"

    • Jirka Š.
      Jirka Š. | 27. 6. 2007 10:28

      Sandro, pokud se v použitém žloutku vyskytuje salmonela (a věřte, že občas tam je) a přes noc se to nechá v chladničce uležet, uvidíte, že do 8-mi hodin po konzumaci budete mít hodně napilno. Pro dítě je to dost nebezpečné. Každých 20 minut se počet bakterií téměř zdvojnásobí a to i při teplotě 10°C, která je v lednici běžně. Pro uležení raději bez žloutků, smetana pro chuť stačí

    • KatkaR
      KatkaR | 26. 6. 2007 11:14

      tak tohle musím zkusit, vypadá to opravdu jednoduše, tak jsem zvědavá co tomu řekne náš cvrček :-)

    • Šárka Tkáčová
      Šárka Tkáčová | 26. 6. 2007 09:25

      Mílo,máš pravdu . Tvaroh se žloutkem ,vanil.cukrem a rozinkami mi žerou mé odrostlé děti přímo z pod rukou, když peču frgále. A to není ani šlehaný.

    • Mila Foglova
      Mila Foglova | 26. 6. 2007 08:10

      ... a zkousel nekdo uslehat se zloutkem, vanilkovym cukrem a pak pridat rozinky? To je pochutnanicko ...

    • Jana Cz.
      Jana Cz. | 25. 6. 2007 19:54

      Souhlasím s Wendy. Dětem do tří let se ani nemají podávat odtučněné či light potraviny.

    • sandra
      sandra | 24. 6. 2007 20:00

      pokud večer ušleháte a necháte přes noc odpočinout v lednici,krásně se rozleží a ráno bude vypadat jako kupovaný pribiňák

    • Wendy
      Wendy | 23. 6. 2007 19:30

      Poznámka k poznámce k malé poznámce: také se přikláním k TUČNÉMU tvarohu, dětem rozhodně neuškodí!!! Nejedená se o vepřový bůček, ale o mléčný tuk! Pouze u obezních dětí a obezity obecně je vhodné omezovat veškeré tuky. Pamatujme, že některé vitamíny (A,D E,K) se bez tuků v organismu nejsou schopny vstřebat.

    • Gabriela Vejrychová
      Gabriela Vejrychová | 23. 6. 2007 08:48

      Výborný je to ňamka malá to už ocenila je to za 1

    • Markéta Kohútová
      Markéta Kohútová | 22. 6. 2007 20:30

      já když dělám tenhle tvaroh, tak ho nesladím moučkovým cukrem, ale vanilkovým..krásně to pak voní

    • Květa B.
      Květa B. | 21. 6. 2007 16:41

      Tak tohle dělám běžně taky, je to tak jednoduché, že by mě nenapadlo to sem napsat.Teď v létě zašlehám ručním šlehačem jakékoliv ovoce, zůstanou tam kousky a je to vynikající.dělám raději více a část šoupnu v kelímkách do mražáku jako dobrou zmrzku.

    • Jana Křenková
      Jana Křenková | 21. 6. 2007 13:55

      Pro děti je to dobrůtka.... dávám 1

    • katka lorencova
      katka lorencova | 20. 6. 2007 21:55

      Dneska sem ho dělala.Nevěděla sem jaky tam mám dát tvaroh.Dala sem ten v misce.Bylo to vynikající.Dávam za 1

    • Hedvika
      Hedvika | 28. 2. 2007 14:10

      Nám dělala maminka Termix-to se tehdy prodávalo,nevím,jestli i teď...ale byl to 1vanilkový puding+0,4 l mléka(aby byl hustší)-uvařit a nechat schladnout.Pak vyšlehat se 3 asi polotučnými tvarohy a cukrem dle chuti.A bylo to skvělé třeba s ovocem.

    • Andra
      Andra | 28. 2. 2007 13:39

      V každom prípade je to dobrota... dávam 1.

    • MartinV
      MartinV | 26. 2. 2007 00:23

      Poznámka k malé poznámce: zvláště dětem NEtučný tvaroh, bohatě stačí ta šlehačka. Tuky ano, ale rostlinné a kvalitní (hlavně k zelenině), jak již bylo mnohokrát psáno jinde

    • Denisa
      Denisa | 25. 2. 2007 18:11

      malá poznámka: dětem tvaroh určitě TUČNÝ - nikoli nízkotučné výrobky.... nízkotučné výrobky jedině v případě obezity a nutnosti dodržovat redukční dietu!!!!!

    • Marie Horáková
      Marie Horáková | 19. 5. 2006 08:07

      Když děti byly malé, dělala jsem často, ale místo šlehačky jsem s tvarohem našlehala uvařený a částečně prochladlý puding. Bylo to moc dobré a asi i dietnější.

    • reny p.
      reny p. | 19. 5. 2006 02:18

      opravdu nejde oznamkovat,ale diky za bajecny napad.Ziju v cizine,kde je maly vyber jogurtu a ruznych tvarohovych dezertu,tak to muzu vyuzit a "vyrabet" sama doma.Kluky mam dva 5let a 6mesicu a ja sama rada takove namky......Kdyby nekdo vedel i jine figly,klidne pisnete na mail reny2@seznam.cz diky moc :-))

    • Anonym
      Anonym | 20. 4. 2006 13:10

      diky za tip

    • Majdalena
      Majdalena | 10. 4. 2006 19:16

      Nedaří se mi tenhle recept oznámkovat. Ale určitě by to byla 1! Děkuji

    • Ester S.
      Ester S. | 4. 11. 2005 11:59

      To vypada velice dobre, to zkusim!Nase 14mes. princezna vsechny ty pribinacky, lipanky, jurasky ap. uplne zboznuje. Tak a kdyz pisete, jak je to dobry, tak se do toho dam a vysledek napisu!

    • Evča
      Evča | 17. 5. 2005 14:11

      Ještě jsem zapoměla napsat, že je možné také přidat strouhanou čokoládu a je stračatela.

    • Evča
      Evča | 17. 5. 2005 14:10

      Já takto upravený tvaroh dávám na upečené piškotové těsto, které jsem potřela marmeládou, pak pokladu ovocem a zaleju buď čokoládou nebo želatinou. Nebo bez. Je to velice jedlé a děti to milují.

    • Dana M.
      Dana M. | 17. 5. 2005 07:05

      Výborné s hořkým kakaem. A to už jsem docela velká holka ....

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 10. 5. 2005 11:06

      Naše 16ti měsíční Kačka snědla 180g (3 pribiňáky) na posezení, až se jí dělali boule za ušima-odfoukla a usnula.Uvidím, jak to ohodnotí starší dcera až přijde ze školky,ale už teď vím,že to budu dělat docela často -je výborný.Díky - samotnou by mě to nenapadlo :-)

    • marcela slamdeckova
      marcela slamdeckova | 7. 5. 2005 23:10

      vyzkousela jsem tento recept me chutnal ale dcera dava prednost kupovanemu...

    • Jana z VM
      Jana z VM | 20. 4. 2005 13:46

      Takto jsem připravovala pribináčky chlapcům, když byli malí. V osmdesátých letech byly k dostání pouze dvakrát v týdnu....

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Ostatní Nepečené Pro děti Dopolední svačina Svačina Syrové Šlehání Děti Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Moučkový cukr Netučný tvaroh Šlehačka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Hlávkový salát s avokádem

    Hlávkový salát s avokádem

    Nejjednodušší panenka

    Nejjednodušší panenka

    Nekynutý koláč s různým ovocem

    Nekynutý koláč s různým ovocem

    Závitky s lehkou křenovou náplní

    Závitky s lehkou křenovou náplní

    Květáková nádivka

    Květáková nádivka

    Cottage na sladko

    Cottage na sladko

    Bylinkové kotlety na houbách

    Bylinkové kotlety na houbách

    Okurkový salát s Kyškou

    Okurkový salát s Kyškou

    Bleskové kuřecí kari s brokolicí

    Bleskové kuřecí kari s brokolicí

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    20 minut
    Hrášková polévka s lososem

    Hrášková polévka s lososem

    30 minut
    Quesadilla s kuřecím masem a koriandrovou smetanou

    Quesadilla s kuřecím masem a…

    15 minut
    Těstovinový salát s tuňákem a mozzarellou

    Těstovinový salát s tuňákem a…

    30 minut
    Dýňová tofu pomazánka

    Dýňová tofu pomazánka

    90 minut
    Borůvkový cheesecake

    Borůvkový cheesecake

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    110 minut
    Citronový dort s třešněmi

    Citronový dort s třešněmi

    Poslední sledované recepty

    36
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    29
    Žemlovka s jablky a tvarohem
    Žemlovka s jablky a…
    28
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    27
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    26
    Čevabčiči
    Čevabčiči

    Zajímavé články

    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka Forejta budete milovat!
    Rajská omáčka s hovězím masem: Recept Přemka…
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7 receptů na celý týden!
    Bramborový guláš, sedlácký salát nebo placky: 7…
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky, buchty, koláče i vdolky
    Tradiční a české: 7 receptů na nadýchané rohlíčky…
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…

    Sledujte nás

    AHA.cz Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

    Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

    AHA.cz Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    Suchánek v šoku: „Zavři dveře, č*ráku,“ řvali na něj

    AHA.cz Deník Aha! 20.4.2021

    Deník Aha! 20.4.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Horoskop na tento týden: Kdo konečně zaboduje v práci?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Seriál Ulice: Márovi hrozí vězení, půjde Blance o život?

    Ženy.cz Navzdory pandemii: Nové české módní značky, které byste měli znát!

    Navzdory pandemii: Nové české módní značky, které byste měli znát!

    Maminka.cz Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Reflex.cz Jiří Sezemský: Mezinárodní terorismus, nebo útok na zboží? Babiš se zalekl své odvahy a svých voličů

    Jiří Sezemský: Mezinárodní terorismus, nebo útok na zboží? Babiš se zalekl své odvahy a svých voličů

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Kapkové zavlažování: Šetří čas, peníze a funguje i proti plevelu

    Kapkové zavlažování: Šetří čas, peníze a funguje i proti plevelu

    Další doporučené recepty:

    Prezidentský guláš II.
    Prezidentský guláš II.
    Priadkový koláč
    Priadkový koláč
    Pribináček
    Pribináček
    Pribiňáčkové řezy
    Pribiňáčkové řezy
    Primátorské roštěnky
    Primátorské roštěnky
    Princesky - sněhové
    Princesky - sněhové
    • Recepty.cz
    • Pribináček domácí
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí