Postní oběd či večeře

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: haluška50

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bramborový knedlík nakrájíme na silnější kolečka, cibuli na tenké plátky, gothaj nastrouháme na hrubo. Zapékací mísu vymažeme máslem a poklademe polovinu knedlíků, osolíme, opepříme a poklademe všechnu cibuli a všechen gothaj, navršíme zbylé knedlíky, které také trochu opepříme a osolíme. Zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali vejce, posypeme hojně sýrem a poprášíme paprikou. Pečeme cca 30 minut.
2
Podáváme s kyselou okurkou a kečupem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Gothaj Knedlík Máslo Mléko Mletá paprika Pepř mletý Sůl Sýr Vejce

Komentáře k receptu

  • ELA
    ELA |

    3. 1. 2007 09:15

    v případě běžného gothaje se opravdu masa bát nemusíte :))

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    2. 1. 2007 18:59

    u nás jak neni flák pořádného masa tak je vše v uvozovkách postní.o))))

  • ELA
    ELA |

    2. 1. 2007 14:05

    postní ve smyslu bezmasý - paní Markéta správně odhadla, že v gothaji stejně žádné maso není :))

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    29. 12. 2006 12:29

    Jé, já bych si to teď dala !!!! Určitě někdy zkusíme, až nám zbyde nějaký ten bramborový knedlík!!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: