• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Pomyšlení
    Napište svůj komentář k receptu

    Pomyšlení

    autor: mika1988
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Pomyšlení
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • vepřové kotlety
      • sůl
      • pepř mletý
      • hořčice
      • cibule
      • kapie
      • nákládané žampiony
      • minutková šťáva
      • sojová omáčka

    Postup přípravy receptu

    1
    Připravujeme ze 4 dílů masa - to je totiž krása. Pak si je naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Orestujeme na pánvi a přidáme cibuli, sterilované kapie a žampiony a zalijeme minutkovou šťávou. Následně dochutíme sójovkou.
    2
    Vytvořili jste velice dobré jídlo, s kterým si myslím, budete spokojeni. Podáváme s rýží.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pudink na pomerančích

    Pudink na pomerančích

    Pomazánka z paštiky

    Pomazánka z paštiky

    Papriková pomazánka II.

    Papriková pomazánka II.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • martin jirout
      martin jirout | 16. 10. 2006 22:56

      ano je to ono může být v kostkách nebo jako dehydrát nebo také jako pasta

    • JitkaH.
      JitkaH. | 14. 10. 2006 20:07

      Prosím ta minutková šťáva je v kostkách? Koupila jsem od Magi šťávu k vepřovému masu,je to ono?

    • martin jirout
      martin jirout | 10. 10. 2006 09:54

      paní Terezo myslím že toto se opravdu netýká nějakých "magových"příchutí každá šťáva má svoji specifickou chuť a je jich více druhů takže máte co vyzkoušet....a zajímalo by mě které jídlo vám ode mně chutnalo stejně?????....s pozdravem

    • martin jirout
      martin jirout | 10. 10. 2006 09:49

      paní Jano Z.tyto pokrmy jsou víceméně klasickými minutkami a proto bych doporučil dávat takové množství jako na minutku na jednu porci ....rád improvizuji a proto jsem i vám nechal "volnou ruku"a zrovna Vy jako zkušená kuchařka což já o sobě říct nemůžu by jste to měla dokonale zvládnout...samozřejmě se zkusím polepšit a na vaše přání vám rád tyto gramáže budu psát s pozdravem

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 10. 10. 2006 06:54

      Mne skôr vadia tie "magové" príchute v každom jedle. Podľa mňa má mať každé jedlo svoju vlastnú chuť a magi je niečo, čo dáva tú základnú chuť rovnakú, aj keď sa predávajú s rôznymi príchuťami. Koreniť a prichucovať sa dá rôznymi koreninami, ktorých chuť je jedinečná.

    • Jana Z
      Jana Z | 9. 10. 2006 18:42

      Vadi mne docela,ze pan Jirout neuvadi mnozstvi.Kolik na pr.cibule ,zampionu a podobne.jsem zkusena kucharka,ale jidlo ktere neznam a delam poprve by zarucene pro dobry vysledek melo mit vse rozepsane.

    • Šárka Tkáčová
      Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:47

      Maruško , je to určitě hodně podobné, výtažek je sypký,glutaman to bude určitě obsahovat,podívám se doma, ale je to strašně dobré a pokud to člověk necpe každý den,tak nevadí.A malé děti minutkami asi nekrmíme. Bývá to ale hodně , nevím jak kde , ale u nás je jen to velké balení - kolem kila.Doma na to juknu.

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:39

      Když jsem tu šťávu přidala do omáčky, tak manžel prohlásil, že tak dobrou omáčku už dlouho nejedl

    • Marie Horáková
      Marie Horáková | 9. 10. 2006 13:34

      Já nejsem zrovna velkým přítelem těchto umělých dochucovadel, ale zkusit se má všechno. Můžete mi, prosím, někdo doporučit, která je nejlepší ?

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 9. 10. 2006 13:29

      No tě pic, to abych si zřídila vývařovnu:-))))

    • Šárka Tkáčová
      Šárka Tkáčová | 9. 10. 2006 13:26

      Já rovněž v Makru.U nás v Ostravě je několim druhů od Maggi- není to reklama,jen píšu,jakou opravdu mají.

    • Marie Holasova
      Marie Holasova | 9. 10. 2006 13:26

      Minutkovou šťávu znám v podobě kostky, asi jako masox, není to něco podobného ? Asi to není nejzdravější !!!!!!!!!

    • Gábina Houšková
      Gábina Houšková | 9. 10. 2006 13:19

      Minutkovou šťávu kupuji v Makru, je od Maggi a stojí okolo 150-170 Kč kilovka. Mají různé druhy

    • Jitka Bublová
      Jitka Bublová | 9. 10. 2006 13:09

      Můžete poradit, kde minutkovou šťávu koupím? Marně pátrám po obchodech a supermarketech, a nic. Od jaké je značky?

    • Sharo.n
      Sharo.n | 9. 10. 2006 11:35

      Mě by ten recept na minutkovou šťávu moc zajímal.Můžu poprosit o recept?

    • martin jirout
      martin jirout | 9. 10. 2006 10:33

      protože není jenom jeden druh v podstatě je ke každému masu ta příslušná min.šťáva....a je to hlavně proto ,že se nemusíte zabývat různými vývary,hlavně je to totální ulehčení práce a vyplatí se to i finančně....protože takováto šťáva aby dosáhla takovéto kvality se vytváří minimálně 12 hodin vy jí máte za deset minut....--to je přesně ten důvod proč jí používám jestli chcete tak můžu napsat recept na normální minutkovou šťávu ....to udělám s radostí....

    • Kejty
      Kejty | 9. 10. 2006 09:21

      Proč do každého jídla dáváte minutkovou šťávu?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice Kapie Minutková šťáva Nákládané žampiony Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové kotlety
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou

    Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou

    Kokosový dort

    Kokosový dort

    Dort stracciatella s ricottou

    Dort stracciatella s ricottou

    Fazolová gulášovka s uzeným masem

    Fazolová gulášovka s uzeným masem

    Bulharská musaka -Olga

    Bulharská musaka -Olga

    Dušené jehněčí Irish Stew

    Dušené jehněčí Irish Stew

    Bramborové knedlíky s vekou

    Bramborové knedlíky s vekou

    Jednoduché ovesné sušenky

    Jednoduché ovesné sušenky

    Vynikající těstovinový salát se špenátem

    Vynikající těstovinový salát se…

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    32
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    29
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    26
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    24
    Palačinky
    Palačinky
    23
    Americké lívance
    Americké lívance

    Zajímavé články

    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz Pro všechny, kteří mají neustále hlad: 15 potravin, které sníží vaši chuť na jídlo

    Pro všechny, kteří mají neustále hlad: 15 potravin, které sníží vaši chuť na jídlo

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Kila po porodu neřeším, jsem ženská, ne chrastítko, říká modelka Aneta Vignerová

    Reflex.cz Koronavirus jako čínská chřipka? Je moderní všude hledat rasismus, ale názvy mutací už nikomu nevadí

    Koronavirus jako čínská chřipka? Je moderní všude hledat rasismus, ale názvy mutací už nikomu nevadí

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Pomyšlení
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí