Pohanka s uzeným masem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pohanku uvaříme dle návodu v osolené vodě nebo ve vývaru s uzeného masa se snítkou tymiánu.
2
Cibuli pokrájíme a osmažíme na oleji, ke konci smažení přidáme k cibuli rozvonět i nasekaný česnek. Pak přisypeme maso na kousky pokrájené a trošku majoránky. Chvilku vše společně smažíme, osolíme a opepříme.
3
Pohanku vsypeme do směsi s uzeným masem, promícháme a podáváme.
4
Uzené maso můžeme použít z vařených žeber, kolene, plecka, krkovičky... Kdo maso nerad, může ho nahradit například uzeným tofu nebo houbami.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Majoránka Olej Pepř mletý Pohanka Sůl Uzené maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: