Plnění ježci z hrušek

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupané hrušky po délce rozkrojíme, odstraníme jádřice a z každé půlky vyjmeme lžičkou dužinu. Aby hrušky nezhnědly, pokapeme je citronovou štávou.
2
Sýr s ramou utřeme do pěny, do vyhlouběných hrušek vložíme lžíci krému a touto stranou poklopíme obě půlky na talířek.
3
Do úzké části zapíchneme koření (hřebíček) a máme nos a oči, širší stranu posypeme oříšky a necháme v lednici asi 1 hodinu uležet.
4
Bodlinky můžeme udělat z kousků mandlí.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hrušky Lučina Mleté vlašské ořechy Rama Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: