Plněné palačinky v trojobalu

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: vendy00

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Palačinky
    • hladká mouka
    • vejce
    • cukr
    • mléko
    • sůl
  • Směs
    • 200
      g eidam sýr
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g šunka
    • 10
      ks olivy
    • 3
      ks žampiony
    • ingredience na trojobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve uděláme palačinky, potom nakrájíme na kousky eidam, nivu, šunku, olivy a žampióny a vše smicháme. Palačinky touto směsí naplníme a zabalíme. Palačinky rozpulíme na půl a obalíme v trojobalu (nejlépe dvakrát, aby se nerozpadly). Obalené palačinky potom smažíme, nejlépe ve friťáku. Podáváme teplé!!! Je to velice syté jídlo.

Komentáře k receptu

  • Patrick Schmitt
    Patrick Schmitt |

    5. 10. 2007 23:03

    Může být chutné, ale s jinou naplní, alespoň co se tyče mě. Ale někomu to může chutnat i tak.

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    4. 10. 2007 19:44

    Podobné palacinky plnené plnkou z kyslej kapusty som tu pred časom pridala pod názvom Smažené palacinky. Vyskúšajte, nám veľmi chutia, dojedáme aj studené.

  • Petr Kucín
    Petr Kucín |

    4. 10. 2007 10:26

    u nás v hospodě to dělají jako tajemství dávají tři palačinky každou plní něčím jiným od masa až po houby

  • Jarmila Chalupová
    Jarmila Chalupová |

    4. 10. 2007 06:04

    Já plním palačinky špenátem nebo masouvou směsí a špenát dávám jako přílohu. Je to dobrota

  • Marie
    Marie |

    3. 10. 2007 14:29

    Tak tento recept jsem kdysi dělávala, ale do palačinek jsem dávala lečo z konzervy s pokrájenou klobásou ,zahuštěné vajíčkem. Byla to dobrota, ale syté a dost tučné jídlo.