Pikantní rybí filé

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rybí file
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks pórek
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      špetka zázvor
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 1
      lžička cukr
    • glutasol
    • 4
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybí filé nakrájíme na menší kostky a zalijeme marinádou z nakrájeného pórku na kolečka, najemno posekané cibule, vína, hořčice (nejlépe francouzské), zázvoru, sojové omáčky citronové šťávy, cukru, glutasolu a oleje.
2
Vše promícháme a necháme nejméně 2 hodiny proležet v chladu a pak vše dusíme na trošce rozehřátého oleje doměkka.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Michael
    Michael |

    12. 7. 2013 05:13

    I read your post and wished I'd wrtetin it