Pikantní kuřecí maso s houbami

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí prsa
    • 300
      g žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce hořčice
    • 8
      lžíce kečup
    • 1
      ks knorr bohatý bujón kuřecí
    • 1
      ks chilli papričky
    • 100
      ml mléko
    • 400
      ml smetana
    • 2
      lžíce olej
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme na pánvy do zlata. Na pánev dáme na drobno nakrájenou cibuli a krátce restujeme s kouskem másla.
2
Přidáme houby, kostku bujónu a podlijeme trochou vody.Když se bujon rozpustí, přidáme na drobno nakrájenou nebo nastrouhanou chilli papričku, kečup, hořčici a jemně osolíme. Povaříme a nakonec zahustíme smetanou, do které jsme přidali mléko. Zredukujeme a přidáme maso. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.