Perníky z Redstonu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hmotu necháme odležet 1 noc - potom ji vyálíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme... Dáme péct na vymazaný plech. Pozor, dále od sebe, pečeme ne příliš prudce. Potom je slepujeme: džem + ořechy + rum = mňamka. Obalíme v čokoládě a POZOR! dáme do zavírací krabice nebo sáčku přes noc, aby změkly.
2
Těm mým to trochu trvalo, asi tak dva dny, ale fakt stojí za to. Je toho dost, tak nemusíte všechno slepit zároveň, nechte si i na přístě.
Použité ingredience v tomto receptu: Bi-soda Kakao Med Moučkový cukr Mouka Perníkové koření Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: