Patizonová polévka ala květáková

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kecinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Patizon pokud je čerstvý můžeme ponechat i se slupkou, je měkkoučká, pokud už je starší, raději oloupeme, zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kostičky.
2
Orestujeme si cibulku a přidáme půl nakrájených patizonů, osolíme, opepříme a uvaříme. Druhou polovinu patizonu umixujeme s mlékem a přidáme do polévky.
3
Ozdobíme zelenou petrželkou nebo pažitkou a můžeme jako přílohu orestovat chléb nebo housku. Nebo kdo má rád, může přidat na kostičky nakrájený sýr. Nebo v polévce přivařit nakrájené brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Cibule Kurkuma Mléko Muškátový oříšek Patizony Pepř mletý Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: