Patatos furno

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • lilek
    • cuketa
    • cibule
    • mrkev
    • paprika
    • rajský protlak
    • sůl
    • pepř mletý
    • maso jakékoliv (klobása, kuřecí, vepřové)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na čtvrtky, dáme do pekáče tak, aby zaplnily dno. Poté přidáme nakrájenou zeleninu a maso na kostky, cibuli na kroužky. Osolíme, opepříme a přidáme protlak, který se vším promícháme v pekáči.
2
Dáme do trouby. Nepodléváme, stačí občas promíchat. Až je vše měkké, podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.